Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Kariyer Söyleşisi

Yüksekokulumuz Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanlığı tarafından 06.12.2022 tarihinde düzenlenen “Bankacılık Kariyeri” adlı söyleşimiz Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Hüseyin KOÇAK, Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Hocaları, Dr. Öğr. Üyesi Fatih AKBAŞ, Öğr. Gör. Ömer ÇAKIR, Kuveyt Türk Katılım Bankası Ünye Şube Müdürü Şenol EBREM ve Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü öğrencilerinin katımları ile gerçekleştirilmiştir.

Söyleşide Kuveyt Türk Katılım Bankası Ünye Şube Müdürü Şenol EBREM Yüksekokul öğrencilerinin bankacılık mesleğinde kariyer imkanları, mesleğin avantajları ve dezavantajları, istihdam olanakları ve Mesleki Donanımın gerekliliği gibi konular hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaştı. Ayrıca bölüm öğrencilerinin merak ettikleri soruların yanıtlanması ile beraber katılım bankacılığının geleceği ve önemi hakkında bilgi verilerek söyleşi sonlandırıldı.

Katılımlarından dolayı Kuveyt Türk Ünye Şube Müdür Şenol EBREM’ e teşekkür ederiz.

Öğr. Gör. Hülya SOLAK
                                                                                                                           Müdür