Meslek Yüksekokulumuz Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Meslek Yüksekokulumuz 2021-2022 eğitim dönemi mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

İkizce Meslek Yüksekokulunda gerçekleştirilen törene Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Adem ATİK, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Niyazi TAŞCI ve Prof. Dr. Tahsin TONKAZ, İkizce Belediyesi Başkan Yardımcısı Tülay AKTAŞ, Ünye İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Gürol ÖZCÜRE, Ünye Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi İsmail KABAN, Fatsa Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Mehmet Letif BAYRAM, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı.

Açılış konuşmalarının ardından İkizce Meslek Yüksekokulunu derece ile tamamlayan öğrencilere plaketleri verildi.Tören, mezuniyet kütüğüne plaket çakılması ve öğrencilerin eğlencesi ile sona erdi.

Eklenme Tarihi : 07-06-2022 13:47:41