İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULU

İkizce Myo’dan Çocuklarımıza "23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI" Hediyesi

İKİZCE MYO’DAN ÇOCUKLARIMIZA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI HEDİYESİ

Büyük Önder Atatürk’ün düşüncesinde çocuklar ,milletin geleceğidir. Onlara duyduğumuz sarsılmaz güvenin ve büyük sevginin ifadesi olarak Milli Bayramımız olan 23 Nisanlar’ı çocuklara armağan etmiştir. Tarihimizin gurur dolu sayfalarının yeni nesillerce öğrenilmesi ve Türk Devlet’inin devamını emanet edeceğimiz Cumhuriyet bekçilerinin bu bilinçle yetişmesi amacıyla 23 Nisanlar, önemli bir vesiledir.

İkizce Meslek Yüksekokulu olarak İkizce ilçemizde eğitim gören 100 İlköğretim öğrencisi çocuğumuza okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bayram coşkusuyla yaşasınlar diye 22 Nisan 2019 Pazartesi günü konferans salonumuz da bir çizgi animasyon film gösterimi yapmıştır. Öğrencilerimize sinemada olma heyecanı yaşatmak için patlamış mısır, meyve suyu ve çikolata ikram edildi. Çocuklarımız günlerini coşkuyla geçirdiler.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Aykut Fidan, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı etkinliğe, İkizce MYO akademik, idari personel ve öğrencilerimizde katkı ve destek sağlamıştır. Çocuklarımızın gününü güzel geçirmelerine vesile olan tüm destekçilerimize teşekkürlerimizi sunarız.

 

http://www.unyekent.com/k36-aktuel-2/h5093-tebrikler-ikizce-myo.html 

 


Eklenme Tarihi : 24-04-2019 16:53:13