18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KUTLANDI.

MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA  18-24 MART YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KUTLANDI.

18-24 Mart Yaşlılara  Saygı hafttasını kutlamak üzere Ordu Üniversitesi  İkizce Meslek Yüksekokulu Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Emel ŞAHİN ve Yaşlı Bakım Programı öğrencileri Samsun Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etmiştir.  Bu ziyaret kapsamında kurumda kalan bireylere hediyeler taktim edilerek  eğlenceli vakitlerin geçirildiği yarışmalar yapıldı.Ziyaret sonunda yaşlı bireyler ziyaretten memnuniyetlerini dile getirdiler.

K.Atatürk ,''Bir milletin yaşlı vatandaşlarına ve emeklilerine karşı tutumu;O milletin yaşama kudretinin en önemli kıstasıdır. Geçmişte çok güçlüyken,tüm gücüyle çalışmış onlara karşı minnet hissi duymayan bir milletin , geleceğe güvenle bakmaya hakkkı yoktur!''

Eklenme Tarihi : 21-03-2019 15:00:15