Meslek Yüksekokulumuzda "21.Yüzyıl Becerileri,Teknoloji ve Ben" Konulu Panel Düzenlendi

İkizce Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ve Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda Ondokuz Mayıs Üniversitesi akademisyenleri Prof. Dr. İsmail GELEN, Doç. Dr. Esat ŞANLI tarafından "21.Yüzyıl Becerileri,Teknoloji ve Ben" konulu Panel düzenlenmiştir.
     Panele İkizce Kaymakamı Sn. Muhammed Fazıl TÜZEL, İkizce Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emel ŞAHİN, İkizce Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları, İkizce Milli Eğitim Müdürü Hasan GÜNEŞ, Moderatör Feyzanur MEHEL, İkizce Meslek Yüksekokulu öğrencileri, İkizce Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri ile Öğretmenler katılım sağlamıştır.

Eklenme Tarihi : 18-04-2024 11:35:06