Yaşlılara Saygı Haftası Fatsa Huzurevinde Kutlandı

18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası kapsamında İkizce MYO Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri Fatsa Huzurevinde iftar programı ile yaşlılarla bir araya geldi.

Fatsa Huzurevinin ve İkizce MYO katkılarıyla düzenlenen programda Ordu Üniversitesi Sahne Sanatları Bölümü öğrencilerinin sergilediği orta oyunu ile eğlenceli vakit geçiren yaşlılar, neyzen Mehmet Akif Şahin’nin ney dinletisi ile ramazan atmosferini öğrencilerimizle birlikte yaşadılar.

İkizce MYO Müdürü Öğr. Gör. Dr. Emel ŞAHİN, Sağlık Bakım Hizmetleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ayten KAYA ve Sağlık Bakım Hizmetleri Bölümü Müdür Yrd. Öğr. Gör. Furkan Uysal da Yaşlı Bakımı Programı öğrencileri ile birlikte katılım sağladılar.

Eklenme Tarihi : 03-04-2024 10:45:02