İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULU

Ek Sınav Başvuru Duyurusu

2019/2020 ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI SONU İTİBARİ İLE AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİNİ (4 YIL/8 YARIYIL) TAMAMLAYIP MEZUN OLAMAYAN ÖĞRENCİLERE TANINAN EK SINAV HAKKINDAN YARARLANMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZİN 16-25 AĞUSTOS 2021 TARİHLERİ ARASINDA DİLEKÇE İLE MÜDÜRLÜĞÜMÜZE BAŞVURUDA BULUNMALARI GEREKMEKTEDİR.

EK SINAVLAR 31 AĞUSTOS-12 EYLÜL 2021 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAKTIR.

İLGİLİ ÖĞRENCİLERİMİZE ÖNEMLE DUYURULUR.

DİLEKÇE ÖRNEĞİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sınava İlişkin Önemli Hatırlatmalar

-Ek Sınavlara sadece azami öğrenim süresini dolduran 4 yıl (8 yarıyıl) öğrenciler girebilir.

-Azami öğrenim süresi öğrencinin okula kayıtlandığı yıldan başlayarak ders kaydı yapıp yapmadığına bakılmaksızın geçen süredir.

- Mazereti nedeni ile Meslek Yüksekokulu Yönetim Kurulu Kararı ile kayıt dondurulan yarıyıllar azami öğrenim süresine dahil edilmez.

-Sınav ile ilgili işleyişin sağlıklı ve zamanında yürütülebilmesi için dilekçenize mutlaka güncel telefon ve e-mail adreslerinizi doğru ve okunaklı bir şekilde yazmalısınız.

-Öğrencilerimiz şahsen, e-posta ile veya faks ile başvuru yapabilir.

Faks ile müracaat eden öğrencilerimizin mutlaka (alındı raporu olsa dahi) okulumuz 0452 371 27 70 telefonundan dilekçelerinin ulaşıp ulaşmadığını teyit etmeleri gerekmektedir.

Mail  : ikizcemyo@odu.edu.tr

Faks  : 0452 371 27 71