İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULU

2020/2021 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınav (Vize) Tarihleri Yayımlandı (Güncellendi 27.04.2021)

2020/2021 Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Ara Sınavları (Vize) ve Mazeret Sınavları Üniversitemiz Senatosu kararı gereğince uzaktan online sınav ya da ödev şeklinde yapılacaktır.

Yarıyılsonu (Final) ve Bütünleme sınavlarının ne şekilde yapılacağı Üniversitemiz Senatosunca daha sonra belirlenecektir.

Meslek Yüksekokulumuz Programlarında Yapılacak Ara Sınavların (Vize) Yapılış Şekli ve Sınav Tarihleri Aşağıda Belirtilmiştir.

BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMI                                           İNDİR (Güncellendi)
ENGELLİ BAKIMI VE REHABİLİTASYON PROGRAMI                               İNDİR
YAŞLI BAKIMI PROGRAMI                                                                      İNDİR

Eklenme Tarihi : 21-04-2021 09:35:14