ENGELLİ BAKIM VE TERAPİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

ikizce Meslek Yüksekokulu Engelli Bakım ve Terapi Bölümü öğrencileri, Topluma Hizmet Uygulamaları dersi ve Toplumsal Duyarlılık Projesi dersleri kapsamında  Kızılay ile koordineli yürüttükleri ''İyilik Bizim Kanımızda Var ''adlı sosyal sorumluluk projesi 19 Aralık 2017 günü Kızılay'ın  araç ve çalışanlarının ilçeye gelmesi ile gerçekleştirilmiştir.İkizce Belediye Başkanı Bahri Söğüt, Köy ve Mahalle Muhtarlar, Çeşitli Kurum ve Kuruluşlarının çalışanları,İlçemiz Jandarma Komutanlığı mensupları, esnaflar, vatandaş ve öğrencilerimizin katkısı ile 132 kan bağışı 33 Kemik İliği bağışçısına ulaşmıştır.Tüm katılımcılarımıza teşekkür eder bu güzel projeye hayat veren öğrencilerimizi kutlarız.

T.C. Ordu Üniversitesi © 2015 Cumhuriyet Yerleşkesi PK 52200 Merkez / ORDU Telefon : 0 ( 452 ) 226 52 00