Öğrencilerimiz İkizce Halkını Kanser Konusunda Bilgilendirdi

1-7 Nisan Kanser Haftası etkinliği İkizce Büyükşehir Belediye Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapıldı.İlçe  Kaymakamı Ali Recai YERLİKAYA, İl Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzman Dr.Fatih AYDIN, İl Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Özkan YAZICI,İkizce Toplum Sağlık grup başkanı Dr.Sefa TOY, Dr. Eda KARABIYIK İkizce akademik hocaları ve öğrencileri, okul müdür ve yardımcıları muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Kanser haftası etkinliği saygı duruşu İlçe Kaymakamımız Ali Recai YERLİKAYA'nın günün anlam ve önemini belirten konuşması ile başladı.sonrasında İkizce Meslek Yüksekokulu  Engelli Bakım ve Terapi Bölümü öğrencilerinin tiyatro gösterisi ile devam etti. Öğrencilerimizin göstermiş olduğu performans ilgi ve beğeni toplayıp halkın kanser konusunda bilinçlenmesi konusunda yol gösterici olmuştur. program sonrasında resim şiir alanında  dereceye  giren öğrencilere hediyeleri  verilerek program sonlandırıldı.

Eklenme Tarihi : 03-04-2019 14:27:59