GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI YAPILDI.

YÜKSEKOKULUMUZUN EV SAHİPLİĞİNDE ''İKİZCE MESLEK YÜKSEKOKULUNDA GÜVENLİK TEDBİRLERİ TOPLANTISI'' GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Sayın  Kaymakamımız Ali Recai Yerlikaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen İsmail Bayar, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı  Hakan Ormancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan, Yazı İşleri Müdürü Tuncay Yazıcı ve Yüksekokulumuz Müdürü Öğr. Gör.  Hülya Solak'ın  katılımları ile okulumuzda 2018-2019 Akademik yılı 2. Yarıyıl Dönemi için alınacak Güvenlik Tedbirlerine ilişkin toplantı yapılmıştır. Toplantıda ilçemizde Eğitim-Öğretime devam eden öğrencilerimizin güvenliğini sağlanması için alınabilecek tüm önlemler konuşulmuştur.Toplantımız sonrası Kaymakamımız Ali Recai Yerlikaya, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Teğmen İsmail Bayar, İlçe Emniyet Amiri Komiser Yardımcısı  Hakan Ormancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykut Fidan, Yazı İşleri Müdürü Tuncay Yazıcı ve Yüksekokulumuz Müdürümüz Öğr. Gör.  Hülya Solak ve tüm personellerimizle birlikte  yemek yenmiştir.

Eklenme Tarihi : 13-02-2019 15:52:04